Voor componisten en tekstdichters

Een van de activiteiten van Copyright Control is de begeleiding van componisten en tekstdichters op hun weg naar succes. Er zijn diverse manieren om je muzikale ideeen aan te bieden aan artiesten, managers, platenmaatschappijen en muziek-uitgeverijen. Indien een van bovenstaande partijen serieuze interesse in je werk heeft, kom je doorgaans al snel voor de keuze te staan om  al dan niet met een muziek-uitgever, ook wel Music Publisher, in zee te gaan.

Deze afweging zou je gezamenlijk met Copyright Control kunnen maken. Misschien is het helemaal (nog) niet nodig om een (meerjarig) contract te tekenen met een uitgever , maar zou je ook voor 1 song een uitgave overeenkomst aan kunnen gaan.

Indien er wel voor een muziekuitgever wordt gekozen is het natuurlijk ook heel belangrijk om te begrijpen wat er nou eigenlijk in het door de  uitgever aangeboden contract staat.

Ben je benieuwd hoe je je songs het beste kunt aanbieden aan de muziekindustrie, of heb je een aanbieding van een binnen- of buitenland platenmaatschappij of muziekuitgever gekregen  waar je graag deskundig advies over wilt hebben, neem dan contact op met ons op via deze link en je krijgt snel een reactie.