HITS GEZOCHT

Steeds maar weer worden er over de gehele wereld songs geschreven die uitgroeien tot grote hits. Goeie,  goed in het gehoor liggende composities met een supersterk refrein maken een kans om de hitparades in binnen- en buitenland te bestormen. Copyright Control weet de wegen te bewandelen om een topsong aan de Nederlandse artiesten en platenmaatschappijen, maar ook ver buiten de landsgrenzen, succesvol aan te bieden.

We krijgen de laatste tijd veel reacties op deze oproep. Echter, met losse teksten of bladmuziek kunnen wij helaas niets. We vragen daarom vooral aan componisten en producers om materiaal te sturen. We werken alleen met songs die (nog) niet aan platenmaatschappijen en muziekuitgevers zijn aangeboden.  

Mocht je een hit denken te kunnen schrijven of heb je er een liggen, neem dan via de mail contact op met Copyright Control en omschrijf wat voor muziek je maakt en zou willen aanbieden. S.v.p. geen MP3’s of andere soundfiles naar ons mailen! Bij interesse heb je snel bericht en laten we ook weten hoe je je materiaal kunt toesturen.